Placeholder Image
Placeholder Image

Lyngemetoden er et træningssystem der ændrer folks tænkningsprocesser gennem nye færdigheder.

Forløbet tager syv måneder og er bygget op om 45 øvelser, der fremmer ni grundliggende færdigheder.

Når du kæmper med negative tanker, problemer, angst, stress eller depression, så skyldes det en helt specifik tænkningsproces, som du med fordel kan lære at forandre.

Alle negative tænkningsprocessor overbelaster vores tanker og erfaring viser, når vi får styr på vores tanker, får vi styr på vores liv.

Lyngemetoden er en ny psykologisk retning, der præsenterer et paradigmeskifte inden for kognitiv færdighedstræning og som har vist sig effektiv hos 100% af de testede personer. Efterfølgende har vi haft over 400 personer igennem, som har opnået ubeskrivelige resultater. Se dem på video på lyngemetoden.dk

Placeholder Image

Over 20 års forskning og erfaring har nu brudt koden til negative tanker og de vaner der følger med

Praktisk:

Gennem Lyngemetodens online platform vil du gennem syv måneder, gennemgå et fast program, med de bedste mentale værktøjer. Du vil ugentligt modtage øvelser, videoer, daglige Podcasts og lydbøger. Derudover vil der være et løbende personligt samtale forløb.

Træningsforløbet guider dig til at implementere nye færdigheder og ideologier, som skal trænes ind i dine tanker og din hverdag.

Lyngemetoden giver hurtige resultater og opnår du ikke en positiv effekt, får du dine penge retur. Jvf. Gældende regler.

Der er fire pakker at vælge i mellem og du tilmelder dig på Lyngemetoden.dk

Prøv Lyngemetoden gratis en måned

 
 
Placeholder Image
Placeholder Image

Lyngemetoden er for dig, der ønsker et liv uden unødvendige tunge problemer, samt et liv uden negative tanker og den mistrivsel og de følgesygdomme der følger med. Træningsforløbet vil fremme ovenstående ni færdigheder. Hvis vi ikke udvikler Lyngemetodens basale færdigheder vil vi uundgåeligt besidde undersocialiserede karaktertræk, der på mange måder vil forringe vores livskvalitet.

Lyngemetoden er for ambitiøse mennesker, der ønsker mere mental succes og for dig der ønsker at fremme positive tanker og dermed mere livsglæde, energi og succes.

Placeholder Image

Du behøver ikke at analysere fortiden for at få en bedre fremtid

Lyngemetoden er ikke:

Coaching.
Hvor man selv skal finde svar.

Psykologsamtaler.
Hvor man fokuserer på fortidens problemer og stiller diagnoser.

Psykoterapi.
Hvor man analyserer fortiden og ikke kommer med erfaringer og gode råd.

Mød os: 
 
 
billetto.dk er der adgang til 42 åbne foredrag i alle storbyer i Danmark.
 
Hør vores bog gratis på Spotify
Se vores film på Youtube 
 
Download vores positive “God morgen APP“
 
Se anbefalinger og på TrustPilot.
 

 

Powered by Kajabi