Lyngemetodens specielle tilbud

Lyngemetodens mission er, at sprede positiv tænkning samt mere overskud til så mange som muligt. Derfor har vi designet forskellige specielle tiltag, så alle har mulighed for, at være med.

Positive Partys

Du kan holde et Positive Party i dine egne omgivelser for kun 350 kr. per person. Her får du et mini foredrag, skræddersyet Lyngemetoden øvelser og en bogpakker med bedstsælgende bøger.

Trivsels Undersøgelse

Lyngemetoden har lavet et samarbejde med Kim Boye (Den mentale Kriger). Sammen tilbyder vi en trivselstest til din virksomhed/arbejdsplads samt gratis coaching til de to som testen viser har dårligst trivsel.

 

Send en mail til [email protected] for, at bestille tilbud, test eller Positive Party!

Gratis tilbud til fagfolk

Lyngemetoden tilbyder, at sagsbehandlere, kontaktpersoner og vejledere kan få viden til, at hjælpe unge med problemløsninger, mindreværdskomplekser, negative tanker og meget mere! Programmet har til mål, at give den unge den konkrete viden og refleksion til, at udvikle nye og bedre livsstrategier, for at kunne begå sig, uden at skade sig selv eller andre. 

 

Uddannelsen

Er du klar til, at Kickstarte forandringen i dit liv - til mere overskud, energi og positivitet, så start vores uddannelse i dag!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.